AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir şeyi almak

Kahve falında istediğin bir şeyi almak

Kahve falında istediğin bir şeyi almak büyük zorluklar yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni bir yol çizileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan bir şey istemek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir