AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak makam sahibi olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak umutlanacağına, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye kavuşmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna kavuşmak kapanan kapıların açılacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşine kavuşmak işe zorla gidip geleceğine, stres içinde günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasına kavuşmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insana kavuşmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında babaya kavuşmak çok mutlu edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir