AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gerçek hayatta ölmüş birini görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gerçekleri öğrenmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gördüğünü gerçek hayatta yaşamak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında gerçeği görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yapacağı planların altüst olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir