AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iyi halinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında istediğim şeyi görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi çok istemek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir