AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek çok büyük miktarda para kazanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek ne yapacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek icat yapacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir