AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, belalı insanlara denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak bir hastalığa maruz kalacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen birine selam vermek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında verilen selamı almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa selam vermek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir