AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz selamı vermek

Kahve falında namaz selamı vermek

Kahve falında namaz selamı vermek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye tabir olunur.

Kahve falında namaz selamı vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında namazda selam vermek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında namaz selam vermek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz selamı vermek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadına selam vermek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir