AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker selamı görmek

Kahve falında asker selamı görmek

Kahve falında asker selamı görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker selamı gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Kahve falında askere selam vermek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında asker selamı almak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine rivayet eder.

Kahve falında asker selamı görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında asker selamı vermek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salat ve selam getirmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalettir.

Kahve falında birisine selam vermek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün selam söylemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selam yollamak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir