AnaSayfa / Genel / Kahve falında selam vermek

Kahve falında selam vermek

Kahve falında selam vermek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında selam vermek gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında türbeye selam vermek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle selamlaşmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, doğru olanı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birine selam vermek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatü selam getirmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında insanlarla selamlaşmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında biriyle selamlaşmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine selam vermek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir