AnaSayfa / Genel / Kahve falında selam almamak

Kahve falında selam almamak

Kahve falında selam almamak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin kara geçeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selam almamak gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında selam almamak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen selamı almamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlara selam vermek maddi durumun düzeleceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işe ve aşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye selam vermek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında selamlaştığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir