AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimseyle konuşmak

Kahve falında kimseyle konuşmak

Kahve falında kimseyle konuşmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında kimseyle konuşmak yapılan hataların düzeltileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseyle barışmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir