AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, borç ödemeye işarettir.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kimseyle konuşmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp kimse görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek muradına eremeyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir