AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, hüsrana uğratacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, hacetinizin giderilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseye para vermek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kimseden para almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, iyi kısmetleri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimseden para almak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kimseden para almak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir