AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi durumun düzeleceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işarettir.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ölen kimseyi hasta görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında hasta kimse görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında bir kimsenin yaralandığını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kimse görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir