AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak hem de sevdiklerinin olacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yanlış anlaşılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak tekin olmayan işlere girileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak büyük adımlar atılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kimseyle konuşmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimseye bağırmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir