AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimseden para almak

Kahve falında ölen kimseden para almak

Kahve falında ölen kimseden para almak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, bahtının da çok parlak olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında ölü kimseden para almak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak de elinin bollaşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseden para almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında paralı kimse görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir