AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimseden para almak

Kahve falında ölü kimseden para almak

Kahve falında ölü kimseden para almak süzüleceğine, ağlayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseden para almak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında ölü kimseden para almak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında paralı kimse görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseden para almak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir kimseye para vermek işinden ve ekmeğinden olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir