AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseden para almak

Kahve falında bir kimseden para almak

Kahve falında bir kimseden para almak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseden para almak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak büyük atılımlarda bulunacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseye para vermek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseden para almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimseden para almak bereket ve huzur geleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölen kimseden para almak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir