AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseden para almak

Kahve falında ölmüş kimseden para almak

Kahve falında ölmüş kimseden para almak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bilgiyle donanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek en çetin zorlukların aşılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kimseden para almak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseden para almak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında paralı kimse görmek ona kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye tabir olunur.

Kahve falında bir kimseye para vermek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir