AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseye para vermek

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kem gözlere geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Kahve falında ölü kimseden para almak hayat daha olumlu bakılacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet eder.

Kahve falında paralı kimse görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kimseden para almak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseye para vermek insanların alım gücünün azalacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir