AnaSayfa / Genel / Kahve falında paralı kimse görmek

Kahve falında paralı kimse görmek

Kahve falında paralı kimse görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paralı kimse gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak doyasıya hasret gidereceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseden para almak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseden para almak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir kimseye para vermek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir