AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen insanın elini öpmek

Kahve falında ölen insanın elini öpmek

Kahve falında ölen insanın elini öpmek sorunların hallolacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, malını ve canını riske edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek evlatlarının hayırlı olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yenileneceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir