AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir