AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek işlerinden feragat edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir