AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin alevi olduğunu görmek

Kahve falında birinin alevi olduğunu görmek

Kahve falında birinin alevi olduğunu görmek güzel işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin alevi olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Kahve falında alevileri görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi alev görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alevlerin içinde olmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında alevi dedesi görmek işinde başarılı olacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında alev görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalettir.

Kahve falında ateş alev görmek deşarj olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ocakta alev görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir