AnaSayfa / Genel / Kahve falında alev aldığını görmek

Kahve falında alev aldığını görmek

Kahve falında alev aldığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ondan şifa göreceğine, sağlığının bozulmayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet eder.

Kahve falında alev aldığını gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alev aldığını görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, mallarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında evin alev aldığını görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında birini alevler içinde görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında alevi kadın görmek böyle işlere kalkışacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Kahve falında alev görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir