AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevi söndürmek

Kahve falında alevi söndürmek

Kahve falında alevi söndürmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine rivayet eder.

Kahve falında alevi söndürmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında alevi söndürmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında alev söndürmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, işini en iyi şekilde yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı alev görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde alev görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yangın alevi görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında alevi dedesi görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret eder.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir