AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevileri görmek

Kahve falında alevileri görmek

Kahve falında alevileri görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, haram mala, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında alevileri gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında alev alev ateş görmek ticarette öne geçeceğine, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük alev görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek neşeleneceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada alev görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alevi cenazesi görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında ateş alev görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çok sevileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir