AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamını misafir etmek

Kahve falında devlet adamını misafir etmek

Kahve falında devlet adamını misafir etmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işindeki verimin artacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek huzurunun artacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski devlet adamı görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet adamından altın almak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek aşık olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir