AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yalan söyleyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek paraya ve mala kavuşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir