AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamının cenazesini gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, dertlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek çok üzüleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını öpmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir