AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkü tabutta görmek

Kahve falında atatürkü tabutta görmek

Kahve falında atatürkü tabutta görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkü tabutta gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında atatürkü tabutta görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak elinden gelen herşeyi yapacağına, büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak edilen duaların kabul olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabuta konmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir