AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evini süpürmek

Kahve falında kendi evini süpürmek

Kahve falında kendi evini süpürmek daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında kendi evini süpürmek gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının evini süpürmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini süpürmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tozunu süpürmek elindekileri de yitireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünü süpürmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü süpürmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini süpürmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir