AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek hem de iş hayatına yansıyacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir