AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içtiğini görmek

Kahve falında sigara içtiğini görmek

Kahve falında sigara içtiğini görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sabrını zorlayacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette sigara icmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek sahip olduğu nimetin artacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek kişinin isteklerine nail olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek dertlerin başlayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir