AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, de rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek kötü günlerinin biteceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir