AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini gömmek

Kahve falında ölen birini gömmek

Kahve falında ölen birini gömmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini gömmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa kemik gömmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında mezara bişey gömmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bebek gömmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, bütçesinin daralacağına yorulur.

Kahve falında parayı toprağa gömmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu gömmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir