AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesini gömmek

Kahve falında kendi cenazesini gömmek

Kahve falında kendi cenazesini gömmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına yorulur.

Kahve falında cenaze gömmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında cenazeyi gömmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Kahve falında toprağa para gömmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan öldürüp gömmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir