AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu gömmek

Kahve falında oğlunu gömmek

Kahve falında oğlunu gömmek ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu gömmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu gömmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Kahve falında birini toprağa gömmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan gömmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı gömmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği gömmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında et gömmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanı gömmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir