AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara bişey gömmek

Kahve falında mezara bişey gömmek

Kahve falında mezara bişey gömmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, elindekini de bitireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, uzun sohbetler edeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında mezara bişey gömmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Kahve falında babasını mezara gömmek kısmetsizlik yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında mezara altın gömmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında babayı mezara gömmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mezara gömmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulur.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında annesini mezara gömmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezara bir şey gömmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işarettir.

Kahve falında mezara bebek gömmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir