AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini toprağa gömmek kazancının eksilmeyeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı toprağa gömmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa insan gömmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında toprağa para gömmek küslerin ve kırgınların barışacağına, adını kirleteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir