Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak masajı yapmak sevdikleriyle arasının açılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında ayak masajı yaptırmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak başarılarının azalacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine masaj yapmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yapmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza masaj yapmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir