AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkabağı yediğini görmek

Kahve falında balkabağı yediğini görmek

Kahve falında balkabağı yediğini görmek daha rahat para kazanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkabağı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkabağı yediğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye bal yedirmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir