AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasının elini öpmek

Kahve falında ölen babasının elini öpmek

Kahve falında ölen babasının elini öpmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babamın elini öpmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında babasının el öpmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek yenileneceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek hastalığını yenmeyi başaracağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir