AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölcü almak

Kahve falında ölcü almak

Kahve falında ölcü almak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, keyfinin kaçacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölcü almak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında arazi ölçmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında nabız ölçmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey ölçmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak ölçmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında evi ölçmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeri ölçmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Kahve falında karışla ölçmek önemli bir makama terfi alacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir