AnaSayfa / Genel / Kahve falında nabız ölçmek

Kahve falında nabız ölçmek

Kahve falında nabız ölçmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nabız ölçmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında nabız ölçmek elinin kolunun bağlanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyon ölçmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ev ölçmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında şeker ölçmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında boy ölçmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında cetvelle ölçmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında karışla ölçmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere ölçmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir