AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri ölçmek

Kahve falında yeri ölçmek

Kahve falında yeri ölçmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, evleneceğinize, karamsar ve umutsuz olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kariyer sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında bir yeri ölçmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeri ölçmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karışla ölçmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo ölçmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında uzunluk ölçmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birşey ölçmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında kilosunu ölçmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir