AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ölçmek

Kahve falında ayak ölçmek

Kahve falında ayak ölçmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, olmayacak hayallere kapılacağına delalettir.

Kahve falında ayak ölçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Kahve falında ayak ölçmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilo ölçmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeri ölçmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazi ölçmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarla ölçmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında mezar ölçmek çevresindekilerle arasının açılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunu ölçmek o işten ekmek yiyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında nabız ölçmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir