AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışla ölçmek

Kahve falında karışla ölçmek

Kahve falında karışla ölçmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bedeninin de iyileşeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çevresinin genişleyeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karışla ölçmek gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında karışla ölçmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarla ölçmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev ölçmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında mezar ölçmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, helal kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında boyunu ölçmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulur.

Kahve falında pencere ölçmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Kahve falında belini ölçmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir