AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün süstüğünü görmek

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, dertlerinin sona ereceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yeni projelere atılacağına, üstün başarılar alacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün süstüğünü gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküzden süt sağmak hayırlı bir eşe, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında öküz kafası görmek kafasına göre birini bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında öküz gözü görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan öküz görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, rahatın yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında öküz boğa görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında öküz çekmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz kesildiğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir